DAT SPECIALE PLEKJE IN UW WINKEL

Sinds we onze eerste beker Slush Puppie verkochten in 1970 is Slush Puppie ‘s werelds favoriete ijsdrank geworden. Het wordt dagelijks door miljoenen consumenten gedronken.

Het Slush Puppie concept is ontworpen om hoge winsten voor winkeliers te genereren en om nieuwe klanten naar uw winkel te halen. Vele bedrijven wereldwijd vormen een tevreden onderdeel van de Slush Puppie familie. Wordt het niet eens tijd dat u dat speciale plekje in uw winkel vindt om uw eigen Slush Puppie concept te starten?

Verkooppunt wordenSlush Machines

Verkooppunt worden

SUCCES BEGINT MET ONS SLUSH PUPPIE CONCEPT

We hebben de afgelopen 47 jaar een boel expertise opgebouwd. Hierdoor zijn wij staat de kwalitatief beste Slush Puppie machines in de markt te zetten. Ons assortiment bestaat uit eenvoudig te bedienen dubbele Slush Puppie machines tot automatische vul systemen met een hoge capaciteit. Wij helpen u uw keuze op maat te maken zodat uw winkel exact de juiste machine heeft om aan de klantvraag te voldoen.

Het milieu is belangrijk aspect voor iedereen. Onze Slush Puppie machines voldoen aan de strengste EU-milieunormen. De machines hebben ingebouwde energiebesparende eigenschappen, zoals LED-verlichting en een intelligente nachtmodus, wat de exploitatiekosten laag houdt en wat helpt om onze planeet te beschermen.

EERSTEKLAS PLAATSELIJKE KLANTENSERVICE 

Uw plaatselijke Slush Puppie klantenservice team staat klaar om u te helpen met uw problemen, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Het doel van ons team is om er te zijn wanneer u ons nodig heeft, om het maximale rendement uit uw Slush Puppie verkoop te kunnen halen.

TECHNISCHE SERVICE ALS GEEN ANDER

Slush Puppie’s ultra-efficiënte, 5-sterrenmachines laten u niet in de steek. Als er ooit iets moet worden gerepareerd, staan wij klaar om u te helpen. Ons team van experts zal u ondersteunen; van onze gebruiksvriendelijke TeleFix-services tot een persoonlijk bezoekje aan uw winkel van onze deskundige en snelle monteurs. Daarom kunt u ervan uitgaan dat wij 365 dagen per jaar voor u klaar staan.

E-mail ons
Handleiding Sencotel
+31497384758
Handleiding Faby
Contactformulier
Handleiding I-Pro

DE TOTALE SLUSH PUPPIE-ERVARING

Slush Puppie heeft het juiste product voor de steeds meer eisende consument van tegenwoordig. Zo kunt u kiezen uit Slush Puppie Classic, Slush Puppie NO Sugar en Slush Puppie Fruit and Ice. Ons customer service team zorgt voor de levering van uw Slush Puppie bestelling binnen slechts één dag, met een volledige Track & Trace.

Het is de passie van het Slush Puppie marketingteam om u te helpen een programma op te zetten waarmee u het maximale rendement uit uw Slush Puppie verkoopt haalt. U kunt kiezen uit een uitgebreid assortiment aan leuke marketingsupport zoals onze POS materialen,  Slush Puppie Bone Cups of onze Self-Serve Stations.

Slush Puppie Tent Card

WACHT NIET LANGER: HAAL VANDAAG NOG EEN SLUSH PUPPIE-PROGRAMMA IN HUIS

info.nl@frozenbrothers.com
+31497384758
Contactformulier

Neem contact met ons op
WIJ ZIJN EUROPEES MARKTLEIDER IN IJS DRANKEN

Bevroren dranken zijn ons vak. Het is ons enige vak. Het is wie we zijn. We zijn trots en gepassioneerd op het leveren van de ”wauw factor” aan al onze klanten. Al meer dan 25 jaar weten Nederlandse en Belgische consumenten dat ze kunnen vertrouwen op het Slush Puppie merk. Dus wacht niet langer en word vandaag nog een Origineel Slush Puppie verkooppunt!